Jobba hos oss

Vi söker alltid dig om du är rätt för jobbet

Måleriansvarig

Då vår målerichef kommer att utbilda sig söker vi någon som kan axla hennes roll. Det är en arbetande tjänst med planeringsansvar för måleriets medarbetare samt materialval och beställningar. Vi arbetar med flera olika ytbehandlingar så bred kunskap i ytbehandlingsmetoder är viktigt. Du har hand om en del kundkontakter och arbetar tillsammans med vår ledningsgrupp i planeringsarbetet. Utbildning krävs.

Vi söker också en medarbetare till måleriet. Sedvanliga arbetsuppgifter på ett måleri. Bred kunskap i ytbehandlingsmetoder är att föredra. Utbildning krävs. Tillträde snarast.

Skicka er ansökan till info@saterssnickerifabrik.se

Frågor besvaras av produktionschef Tobias Nykvist på tel: 0225-50346. Ansökan snarast, tillträde löpande

Maskinsnickare/möbelsnickare

Vi behöver förstärka vårt team med maskinsnickare/möbelsnickare till vår verksamhet.

Som maskinsnickare ingår du i vårt produktionsteam. Du följer produkten som du tillverkar hela produktionskedjan. Vi arbetar oftast i grupp men vi ser också att du kan arbeta självständigt.

Vi tänker att du har adekvat utbildning med några års erfarenhet.

Vi erbjuder ett varierade arbete i ändamålsenligt lokaler.

  • Har erfarenhet av specialtillverkning samt minst gymnasial utbildning trä.
  • Har arbetat med att bereda specialsnickerier, fönster, dörrar eller inredning.

Har du en eller flera av dessa egenskaper är du välkommen in med din ansökan till info@saterssnickerifabrik.se. Eller hör av dig till produktionschef Tobias Nykvist för mer information 0225-50346. Ansökan snarast, tillträde omgående.

CNC Operatör

Säters Snickerifabrik storsatsar och söker dig som vill vara med på resa.

En ny CNC-maskin är beställd och på väg. Det gör att vi nu söker dig som kan programmera och operera maskinen. Meriterande om du arbetar med trä i samband med CNC-arbete. Vi söker dig som är intresserad av att hitta lösningar och tycker att det är kul att arbetet är mycket varierande. Du behöver både kunna arbeta självständigt och komma överens med arbetskamrater i beslut.
Vi erbjuder ett växlande arbete med trevliga arbetskamrater. Vi tillverkar högteknologiska produkter till en nischad marknad i trä. Mycket meriterande om du arbetat i auto CAD och Maestro. Tillträde omgående. 100% tjänst

Har du en eller flera av dessa egenskaper är du välkommen in med din ansökan till info@saterssnickerifabrik.se. Eller hör av dig till produktionschef Tobias Nykvist för mer information 0225-50346. Ansökan snarast, tillträde löpande

Ansök till oss redan idag!

Frågor?

Ring 0225-50346

Ansök till oss direkt!